Nieuws

27 juni

Woonplanner staat online!

Goed nieuws; de Woonplanner staat online! Dat betekent dat je vanaf nú jouw ideale huis in Het Straatje kunt samenstellen, helemaal naar jouw wensen en jouw smaak. Zo kun je kiezen uit vijf gevels (architectuurstijlen), uit een grote diversiteit aan opties binnen én buiten de woning, drie of vier woonlagen en nog veel meer...
19 juni

Woonplanner vanaf 27 juni a.s. online

Zoals je wellicht hebt gezien, is de woonplanner van Het Straatje helaas nog niet online. Tot onze spijt moeten we de verwachting bijstellen: zaterdag 27 juni aanstaande zal de woonplanner echt werken (dit is ons verzekerd). De woonplanner blijkt, met alle mogelijke opties, softwarematig gezien toch ingewikkelder dan vooraf gedacht.
05 juni

Start verkoop 18 huizen: 13 juni van 11.00 -13.00 uur

Op zaterdag 13 juni is de start verkoop van de 18 nieuwbouwhuizen van Het Straatje, Delft centrum. De start verkoop vindt plaats in Loods 015, Nijverheidsstraat 7 Delft van 11.00 tot 13.00 uur. Vanaf dan kun je jouw ideale huis samenstellen in Het Straatje!
27 mei

Veel belangstelling voor Het Straatje & Start verkoop

Na een succesvolle en drukbezochte informatieavond vorige week, is Het Straatje bijna klaar voor de start verkoop op zaterdag 13 juni.
06 mei

Informatieavond Het Straatje 20 mei a.s.

Op woensdagavond 20 mei a.s. ben je van van harte welkom op de informatieavond van Het Straatje. Tijdens deze infoavond bereiden de makelaars en medewerkers van Heijmans en ERA Contour je alvast voor op de start verkoop van Het Straatje.
21 april

Woningmarkt Nieuw Delft

Aanstaande zaterdag (25 april) is Het Straatje te vinden op de Woningmarkt van Nieuw Delft. Tussen 11.00 tot 15.00 uur ben je van harte welkom in Loods 015 in Delft.
is een ontwikkeling van ERA Contour en Heijmans
Divide