Nieuws

10 juni

19 woningen Het Straatje 23 juni in verkoop!

In de Coendersbuurt in Delft worden binnenkort nieuwe eengezinswoningen gebouwd boven de half verdiepte stallingsgarage. 23 juni start de verkoop. De woningen zijn naar verwachting te koop vanaf circa € 390.000,- v.o.n. en hebben een woonoppervlak van circa 134 m2 en een buitenruimte van circa 45 m2. Wees er als de kippen bij want deze gezinswoningen zijn zeer in trek en uniek in Delft.
25 mei

Binnenkort nieuw woningaanbod

In de Coendersbuurt in Delft starten we binnenkort met de verkoop van 19 nieuwbouwwoningen. Jij als toekomstig bewoner bepaald hoe Het Straatje eruit komt te zien. Want hier kies je hoe jij wilt wonen.
15 maart

De eerste paal in beeld!

De feestelijke eerste paal in de Coendersbuurt gemist? Bekijk hier ons video-verslag!
03 maart

Start bouw ‘Het Straatje’ in Delft

Woensdag 2 maart is de officiële eerste paal geslagen voor de start bouw van de Coendersbuurt in Delft. Minister Stef Blok en wethouder Raimond de Prez van Delft verrichtten samen met toekomstige bewoners de symbolische handeling. In de Coenderbuurt, die deel uitmaakt van de ontwikkeling van het Spoorzonegebied Nieuw Delft, komen ruim 100 nieuwe woningen en appartementen.
04 januari

Het Straatje uitverkocht!

Vlak voor de kerstvakantie waren alle 18 woningen van Het Straatje officieel uitverkocht! Medio december tekenden de laatste nieuwe bewoners het koopcontract. Maar, niet getreurd! In 2016 zal Het Straatje, fase 2 in verkoop gaan.
02 november

Laatste wonigen(en) beschikbaar!

De eerste kopers van Het Straatje hebben inmiddels hun koopcontract getekend, waarmee ze de trotse eigenaar zijn van een huis in dit bijzondere project in hartje Delft! Door de variatie in de gevels en het aantal woonlagen, beloofd Het Straatje een bijzonder en authentiek straatbeeld te krijgen.
is een ontwikkeling van ERA Contour en Heijmans
Divide