Nieuws

14 oktober

Tweede badkamer mogelijk!

De eerste tekenafspraken voor de 19 nieuwbouw eengezinswoningen in Het Straatje zijn inmiddels gemaakt. Veel geïnteresseerden hebben de wens om een tweede badkamer in hun huis realiseren.

De eerste tekenafspraken voor de 19 nieuwbouw eengezinswoningen in Het Straatje zijn inmiddels gemaakt. Veel geïnteresseerden hebben de wens om een tweede badkamer in hun huis realiseren. Hierbij kunnen we mededelen dat ook dit mogelijk is in Het Straatje! Dus, wil jij graag die tweede badkamer? Vraag de makelaar of Heijmans naar de mogelijkheden.

Nog woningen beschikbaar
Naast een tweede badkamer kun je jouw huis in Het Straatje ook met een extra verdieping uitbouwen tot circa 170 m2! Stel je voor; jouw eigen ruime huis op loopafstand van de oude binnenstad van Delft! Met ruim terras van 45 m2, drie of vier woonlagen... Het kan allemaal! En er zijn nog huizen beschikbaar, kijk hier voor een overzicht.

Wat past bij jou?
In Het Straatje breng je jouw huis dus zelf op smaak! Heb je een groot of juist klein gezin? Wil je werken aan huis? Wil je een tweede badkamer voor logees? Het kan allemaal in Het Straatje! Je koopt een huis vanaf € 394.000 en je kunt uitbouwen tot maar liefst 170 m2. Zie hieronder ter inspiratie de variant voor een groot gezin. Maar, er zijn meer variaties mogelijk! Kijk hier voor meer variaties.is een ontwikkeling van ERA Contour en Heijmans
Divide