Nieuws

21 augustus

Sold out!

Hoera! Het Straatje is officieel uitverkocht!
10 januari

Kom a.s. zaterdag naar de kijkdag op de bouwplaats

De verkoop van Het Straatje fase 2 is de laatste weken voorspoedig gegaan, inmiddels is 70% verkocht! Ben je nieuwsgierig en wil je weten hoe zo’n woning eruit ziet? Kom dan aanstaande zaterdag naar onze kijkdag!
22 december

Maak nog gebruik van de prijzen van 2016

Goed nieuws! Voor Het Straatje fase 2 loopt de verkoop goed door, 5 woningen zijn verkocht en er staan verschillende tekenafspraken gepland nog voor dit jaar.
03 november

Kijkdag bouwplaats

Goed nieuws! Het Straatje was al een mooi nieuwbouwproject op een unieke locatie dichtbij het historisch centrum van Delft. Zo kies je zelf jouw ideale plattegrond en de architect van jouw voorgevel! Maar, nu krijg je standaard vier woonlagen in Het Straatje!
14 oktober

Tweede badkamer mogelijk!

De eerste tekenafspraken voor de 19 nieuwbouw eengezinswoningen in Het Straatje zijn inmiddels gemaakt. Veel geïnteresseerden hebben de wens om een tweede badkamer in hun huis realiseren.
28 juni

Na succesvolle start tweede fase ‘Het Straatje’ in verkoop

Terwijl op de bouwplaats de eerste gevels van nieuwbouwproject Het Straatje fase 1 in Delft zichtbaar worden, is op 23 juni het startschot gegeven voor de verkoop van de volgende 19 eengezinswoningen aan de rand van het historische stadscentrum van Delft.
is een ontwikkeling van ERA Contour en Heijmans
Divide